Holistisk sommerfestival startede for 25 år side i 1994

Vi synes det er vigtigt at fortælle vores historie. Derfor kan du læse om festivalens historie nedenfor. De mange forskellige artikler er skrevet af en skøn blanding af tidligere deltagere, formænd og forkvinder. Det hele starter med en personlig beretning fra Rikke Njust, en af initiativtagerne til festivalen og slutter med jubilæums beretningen for 2014. Første del blev skrevet af Majken Bøg, som elegant giver ordet til Hanne Bræmer-Klein. Herudover er der en række skønne brugerberetninger.

God læse lyst!

Sommerfestival 1994 Starten


Af Rikke Njust

I starten af året 1990 var der Healers for Peace konference på New Zealand. Da det var lykkedes mig at fremtrylle nok penge og min families tilladelse, drog jeg af sted lige før nytår 1989.
Jeg ankom til Auckland hen på eftermiddagen, i en noget rundforvirret tilstand efter at have passeret datolinien og nu var alting jo lidt på hovedet, med hensyn til sommer-vinter og op og ned.

Læs mere her

Sommerfestival 2004 10 års jubilæum


Af Elisabeth Louise Brøker

Året 2004 var det tiende år, der var Holistisk sommerfestival. Derfor var det ekstra festligt. Sankt Helene Centret, der dengang lagde hus til, gav festivalen en særlig gave, nemlig en aften med Maibritte Ulrikkeholm, som gav en koncert sammen med sin medspiller, en ung pige. Og mange forventningsfulde deltagere kom, vel omkring 200 i alt.

Læs mere her

Sommerfestival 2007 13. sæson

Af Hanne Bræmer-Klein

Den 13. sæson har været en skelsættende sæson for HSF, idet der blev fundet et nyt sted, at holde dette års festival samt festivals fremover. En meget MEGET STOR udfordring som dette års arr. gruppe har løftet med bravur. Igen i år er der ydet en stor frivillig indsats – endda en ekstra stor indsats, det kan opleves som et kvantespring, at finde et nyt sted – og på mange måder starte forfra, men mange nye ekstra opgaver.

Læs mere her

Sommerfestival 2009

Af Peter Johansen

Årsberetning Holistisk sommerfestival 2009 fra formanden Peter Johansen september 2009
I år var 15. gang der blev afholdt Holistisk Sommerfestival. Optakten og selve ankomsten til Isterød var præget af, at det for begge parter var første gang, vi mødtes, og derfor var der nogle områder af samarbejdet, der var præget af en vis træghed, men som festivalen skred frem, og vi lærte hinanden bedre at kende, så gik det hurtigt godt på alle måder.

Læs mere her

Sommerfestival 2014 20 års Jubilæum 1.

Af Majken Bøg

Forestil dig silende regn på en småkold junidag og folk som står i en lang kø udenfor en skurvogn behængt med store skilte, en for hver dag, mens de venter på at komme ind og blive skrevet på de workshops, som de vil deltage i.

Læs mere her

Sommerfestival 2014 20 års Jubilæum 2.

Af Hanne Bræmer-Klein

Som sagt, var Holistisk Sommerfestival en vision af Rikke Njust. Visionen fik hun i 1994, et kald som foldede sig ud og fik ligeså hjælp ovenfra, var hendes ord for denne. Grundtanken var selv udvikling og at udbrede kendskabet til de mange alternative tilbud som findes inden for dette felt.

Læs mere her

2019 - Afslutning

Sommerfestival 2019

Det var vores 25 års jubilæum og det blev fejret med, at der var udsolgt for tilmeldinger næsten 1 måned før festivallen. Det var stort, at se så mange glade festival deltagere ankomme. Vejet var fantastisk – hvilket ikke gør oplevelsen mindre sammen med spændende workshops og nye bekendskaber og for mange – nye venner.

Læs mere her


Film optaget på Holistisk Sommerfestival 2018

Youtube 2018
Youtube 2018 – 2

Send os din historie fra Holistisk sommerfestival

Ovenfor et lille udsnit af historier fra de mange år. Hvis du sidder inde med lysten til at skrive om din oplevelse på Holistisk Sommerfestival, så send den gerne til os på komtil@holistisksommerfestival.dk