Godt at have med – rent praktisk !

Der er bare nogle ting, man ikke kan leve uden:

Din egen hovedpude. Hvis du har brug for en god hovedpude – så tag din egen med.

-Dit eget krus. Så er du sikker på, der altid er et – og opvasken begrænses.

-Indendørssko. Hvis du er tilmeldt workshop med bevægelse så vær sikker på, at du kan bevæge dig med dem på. Der må ikke benyttes indendørssko, der kan afsætte sorte streger.

-Ørepropper. Da vi bor mange tæt sammen, kan støj ikke undgås. Hvis du sover let, er det måske en god ide at tage ørepropper med.

-Taske/kurv til materialer mm. Værelsesbygningen ligger ved siden af bygningen med undervisningslokalerne. Det kan derfor være en god ide med en lille taske/net e.l. til at bære blok, papir, pude, tæppe o.l. i.

-Badetøfler. Baderum ligger på værelsesgangen så måske et par badetøfler e.l.

-Mad og drikkelse. Bosei Idrætsskole ligger ude i skoven, et par kilometer fra Præstø og indkøbsmuligheder. Baren sælger vand, øl, vind, snacks så som nødder, små chokolader, små poser blandet slik, chips m.m. Hvis der er noget, du ikke kan leve uden – så tag det med. F.eks. frugt, kiks o.l. samt vandflaske

-Udstyr til workshoppen. Check dine workshops og se om du skal have noget specielt med hertil. På en del workshops skal du have pude/tæppe med. Andre beder dig om at tænke over tøj/sko, da de har fokus på bevægelse, eller er udendørs. Har du workshop i skoven, kan det være en ide at medtage f.eks. Citronella mod myg.

-Kuglepen/blyant og papir/notesblok. Ha´ altid papir/notesblok og kuglepen/blyant med. Selvom du ikke tager noter, kan workshoppen have øvelser, hvor det skal bruges.