Aktiviteter i frokostpausen

På alle kursusdage, lørdag til tirsdag, serveres frokosten i Spisesalen mellem kl. 12.15 og kl. 13.15.

Tiden fra kl. 12.15 og frem til kl. 15.00 (når eftermiddagens workshops starter) råder du selv over.

Vi har følgende tre tilbud til dig:

Lørdag kl. 13.15 – ca. 14.00

Det kræver ingen tilmelding – du møder bare op.

Søndag kl. 13.15 – ca. 14.30 kan du for lagt dit sjæls horoskop for det næste år af Brahma Kumaris.  Du skal dog have booket tid ved at skrive dig på tilmeldingsskemaet i info-området. På skemaet er også anført lokale nr.

Minibehandlinger.

På alle kursusdage, lørdag til tirsdag, er der i frokostpausen mulighed for forskellige minibehandlinger (ca. kl. 13.15-kl.14.30).

Minibehandlinger er et tilbud fra et udvalg af workshopholdere, der til særpris (max kr. 250) giver prøvebehandlinger (ca 1/2 time). Du betaler direkte til behandleren.

For at modtage en minibehandling skal du booke tid hos den ønskede workshopholder. Det gør du ved at skrive dig på den enkeltes skema i info-området. OBS behandlingerne er populære så book hurtigt.

Spontane aktiviteter

Har du en god ide til en aktivitet i frokostpausen, som du gerne vil have andre med til, så er der i info-området opsat en seddel, hvorpå du kan skrive om aktiviteten samt tid/mødested.

Ellers er frokostpausen til hygge og samvær i f.eks. Havestuen eller Gårdhaven alt efter vejret. Tag en tur i skoven og ud i den fantastiske natur omkring højskolen. Tag ind til byen, ud til vandet eller snup en god middagslur. Kort sagt en tid du helt selv råder over.