Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

325 Mindful yin yoga og yin pulseringer – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 1 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

OBS OBS OBS NY WORKSHOPHOLDER OG NY BESKRIVELSE

Relax and recover – yoga
En workshop med blide flows og lange stræk. Til dig, som trænger til at komme ned i gear og mærke kroppen. Du vil opleve et mix af meditation, vejrtrækningsøvelser, langsom vinyasa flow og yin.
Alle kan være med uanset erfaring.
Medbring:  gerne yogamåtte, hyggetøj nok til at holde varmen, tæppe, pude, bælte og hvad du ellers kunne bruge af hjælpemidler så som blokke, yoga pølle m.m
🙂 Carolina er en ung kvinde med erfaring og talent inden for det kropslige. Hun er uddannet yogalærer og massageterapeut i Indien og idrætslærer (her under personlig træner og løbeinstruktør) fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Nu arbejder hun som yogalærer og træner i functional movement i København. Samtidigt er hun igang med at oprette egen virksomhed som massageterapeut/bodywork behandler.

 

 

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Caroline Kaderkova-Hansen
Telefon
28608919
E-mail
carolina.kaderkova@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring:  gerne yogamåtte, hyggetøj nok til at holde varmen, tæppe, pude, bælte og hvad du ellers kunne bruge af hjælpemidler så som blokke, yoga pølle m.m
© Copyright - Holistisk Sommerfestival