Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

325 Mindful yin yoga og yin pulseringer – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 1 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Mange af os lever et liv i overhalingsbanen. Vi er det meste af vore vågne timer i gang med noget, på vej et sted hen.
Når vi lægger os på yogamåtten og tillader vores krop, sind og åndedræt at lande og begynder at praktisere Yin Yoga, giver vi os selv lov til at Give Slip for en stund. Vores nervesystem får lov til at få en velfortjent pause fra at skulle en masse. Især at være på vagt.
Yin Yoga er en stille praksis, hvor vi bliver i stillingerne i længere tid, men i denne workshop, får du lov til at prøve små pulserende yinbevægelser, som vil vække dit energisystem.

 

Medbring: Yogamåtte, tæppe, evt yogapølle, blokke, bælte

 

🙂 Hanne blev født med hoftedysplasi og har været igennem flere store operationer. Altid med samme svar fra de lægefaglige, at hun ikke måtte komme i yderstillinger med hoften, men for 11 år siden stiftede hun bekendtskab med yogaens fantastiske verden og begyndte at praktisere dagligt.
Hun valgte derfor at tage en uddannelse som yogalærer hos bl.a Trine Hedegaard og mindfulness uddannelse hos Mindfulness Akademiet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
325 Mindful yin yoga og yin pulseringer - Mandag: 15.00 - 17.45
0,00 kr.
5 ledige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Hanne Holst
Phone
25372752
Email
hannebroend@hotmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte, tæppe, evt yogapølle, blokke, bælte
© Copyright - Holistisk Sommerfestival