Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

411 Forfin din farvesans – Tirsdag: Heldags

juli 2

- Gratis

Forfin din farvesans, og lær din indre farve at kende.

 

Farvesans er evnen til at opfatte farver med kroppen som sanseapparat, og vores evne til at forstå, anvende og sammensætte farver på et dybere plan.
På farveworkshoppen bliver du nænsomt guidet til at udforske farverne og male din indre farve med henblik på øget selvindsigt, større opmærksomhed på egne behov, og at styrke i din personlige udvikling.
Du skal lugte, smage, lytte, mærke og se på farver, og din indre farve finder du i en maleøvelse, der indledes med en dyb farvemeditation. Du vil få viden om ni farvers virkning på rum, krop og sind, og dagen afsluttes med et oplæg om syv farvepersonligheder, deres tøjstil og hjem. Dine indtryk og farve sætter du ind i en personlig farvenotesbog, som du får med dig.

 

Materialeudgift: 75 kr. Medbring: Et tørklæde, til at binde for øjnene. Behageligt tøj, der kan tåle at blive malet med eller evt. et forklæde

🙂 Chila er uddannet holistisk farverådgiver, arkitekt maa og clairvoyant, med egen praksis i hjertet af Roskilde.

Udover holistisk farverådgivning og indretning, tilbyder hun clairvoyance og afdødekontakt. Hun holder også foredrag, kurser og workshops om farver, og saloner om den åndelige verden.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
411 Forfin din farvesans - Tirsdag: Heldags
0,00 kr.
3 ledige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Chila Yunai
Telefon
31158040
E-mail
mail@chilayunai.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 75 kr. Medbring: Et tørklæde, til at binde for øjnene. Behageligt tøj, der kan tåle at blive malet med eller evt. et forklæde
© Copyright - Holistisk Sommerfestival