Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

317 Yggdrasils hemmeligheder – Mandag: 09.30 – 12.15

juli 1 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Yggdrasils hemmeligheder – nordisk spiritualitet i billedsymbolik.

 

I denne workshop skal vi arbejde med Livets træ, Yggdrasil. Der er så meget visdom gemt i de gamle billeder, som vi ikke længere overlevere som vores nordiske tradition.
Vi skal gå på opdagelse i de ni verdener i træet, som blev beskrevet i den poetiske Edda, og lære lidt om al den fine symbolik, som der er i dette træ med alle dets væsner. Vi oplever gennem små meditationer, den malende tegning, måske inddrager vi musik og bevægelse samt storytelling/samtaler. Det er hjerteåbnende udviklingsarbejde ud fra et af vores oldgamle grundsymboler fra den nordiske shamanistiske tradition.

 

Materialeudgift: 35 kr. Medbring: liggeunderlag

 

🙂 Liselotte er uddannet steinerlærer og lydterapeut, og har i mange år beskæftiget sig med de gamle nordiske traditioner og fortællinger. Især runer og runemagien samt det meditative arbejde omkring både runer og fortællingerne fra den ældre Edda.
Liselotte bekender sig som sådan ikke til nogen tro, men vælger at gå i dybden med det, som vækker hendes nysgerrighed.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon
53202409
E-mail
liselotteflyborg@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 35 kr. Medbring: liggeunderlag
© Copyright - Holistisk Sommerfestival