Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

412 Workshop om Numerologi – Tirsdag: Heldags

juli 2

- Gratis

OBS OBS OBS NY WORKSHOPHOLDER OG NY BESKRIVELSE

 

Numerologi – fordi navnet tæller

Numerologi er læren om energierne i det fulde navn, man bærer, set i forhold til fødselsdatoen. Disse energier beskrives ved tal, da hele Universet med alt hvad det indeholder, er en stor matematisk struktur. Vor tids numerologi har rødder tilbage i det 6. Århundrede F.K. i den græske matematiker og filosofs Pythagoras’ lære, og igennem århundreders observationer, har numerologer stadfæstet, at tal kan bruges til at forstå menneskers psyke og til at analysere personligheden med stor præcision.

Ud fra tallene (energierne) i fødselsdatoen og det fulde navn, udregnes den enkeltes unikke numeroskop. Numerologens opgave er så, at tolke / analysere dette og beskrive hvilke ressourcer, kompetancer, udfordringer samt fremtidige muligheder, der ligger deri…

I løbet af dagen kigger vi på:

 

  • numeroskopet og dets opbygning
  • grundenergierne; tallene 1-9 
  • bogstavernes tal/energi
  • alle får mulighed for at opstille og se sit eget numeroskop
  • spørgsmål 
  •  
Medbring NAVNESKILT!

 

🙂 Merie er nærmest født ind i numerologien – eller er måske egentligt selv et lille Numerologisk eksperiment… Hun har nu i snart 30 år arbejdet med – samt undersøgt – numerologien og derigennem opbygget en stor viden, rutine og erfaring.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Merie B. Andersen
Telefon
60191091
E-mail
merie@live.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok, pen og NAVNESKILT
© Copyright - Holistisk Sommerfestival