Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

412 Workshop om Numerologi – Tirsdag: Heldags

juli 2

- Gratis

Man mener jo at tallene er en gave fra universet, og at Numerologien er mere end 5000 år gammel – hvor syret er det lige. At man i så mange år har haft nogle arbejdsredskaber, som med præcision kan tolke og forstå andre mennesker, bliver jeg forundret over hver eneste dag. Jeg lærer så meget om andre mennesker hver gang jeg lægger et nyt Numeroskop – dette er jo læren om tal og en brøkdel af denne viden, jeg glæder mig til at dele med jer.

Du får:
• Introduktion til Numerologien og hvordan et Numeroskop er bygget op.
• Grundenergier – Tallene 1-9
• Bogstavernes værdi o.m.a

Vi vil gennemgå alles Numeroskoper på tavlen. Gennem disse tolkninger, vil du få en større forståelse for dig selv og andre omkring dig.

 

Medbring: Notesblok og pen

 

🙂 Sofia Murry blev uddannet hos Annet Kofoed efter kurser i astrologi og Numerologi, som dannede vejen til Numerologien. Hun har endvidere arbejdet som terapeut og healer samt Kundalini Yogalærer og Meditations & Mindfulness lærer i mange år, inden hun overgav til til Numerologiens lære.
Hun arbejder i dag som Numerolog, Spirituel vejleder og Foredragsholder/underviser.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
412 Workshop om Numerologi - Tirsdag: Heldag
0,00 kr.
4 ledige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Sofia Murry
Phone
23749050
Email
sofia@sofiasforum.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival