Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

414 Vejen til et sundt og kærligt forhold – Tirsdag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

OBS OBS OBS – NU WORKSHOPHOLDER OG NY BESKRIVELSE

 

Vejen til mere kærlige, glædesfyldte relationer

I workshoppen er temaet at have hjertet mere med i forholdet  til andre og dig selv. Hjertekontakt giver en dybere forbindelse med den,  du er, og en blødere, indfølende måde at møde andre. Når vi lytter til, hvad hjertet har at sige, er vi mere åbne, nærværende og respektfulde i vores relationer med partner, børn og andre. Det giver en anden kommunikation og en mulighed for, at begge kan udvikle deres kvaliteter til gensidig inspiration og glæde. Vi vil lave meditative øvelser, du kan bruge styrkende i hverdagen.

 

🙂 Turi Rye Thomsen (f. 1955) er krop- psykoterapeut (MPF), meditationslærer, healer og forfatter. Hun har haft kursusvirksomhed med meditation, healing og selvudvikling i 35 år, samt individuel behandling med krop-psykoterapi, supervision og healing. Hun er kursusleder på det nyetablerede Kursuscenter Skovridergården i Vemmetofte med meditationsforløb, retreats og uddannelse i Bob Moore Healing. Oprindelig uddannet cand.phil. i Samfundsfag (K.U.). Hjemmeside www.turirye.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Turi Rye Thomsen
Telefon
50 91 59 05
E-mail
turirye@comxnet.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival