Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

414 Vejen til et sundt og kærligt forhold – Tirsdag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Knæk kærlighedskoden! Få det parforhold, du længes efter!

 

Når vi ikke har det parforhold, som vi længes efter, så er det fordi vores ego har alle mulige forskellige strategier for at få kærlighed. Men kærlighed fra egoet handler om afhængighed og en mangelfølelse. Når vi i stedet tapper ind i vore essens, så vil vi opdage, at kærlighed kan være noget helt andet! Fri, uafhængig, nærende, nærværende, kærlig, dyb. Alt det, som vi dybest set længes efter.
Derfor er det så vigtigt at blive bevidst om sit eget egos falske kærlighedsstrategier og kærlighed fra essensen.
Så kan vi begynde at skabe det parforhold, som vi længes efter.

 

Medbring: Notesblok og pen

 

🙂 Agnete Schütt er vejviser og kærlighedsmentor for kvinder, som gerne vil være medskabere af det parforhold, som de længes efter. Hendes store faglige viden som psykoterapeut – specialiseret i kærlighed, facilitator på retreats, og hendes dybe meditative kærlighedspraksis gør hende til en vejviser og mentor for kvinder. Hun brænder for at tage andre med på en spirituel selvudviklingsrejse – tilbage til kærligheden❤️

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
414 Vejen til et sundt og kærligt forhold - Tirsdag: 09.30 - 12.15
0,00 kr.
7 ledige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Agnete Schütt
Phone
24217241
Email
agneteschutt@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival