Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

326 Øvelser i nærvær – Mandag: 15.00 – 17.45

juli 1 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Hvad er det, at være nærværende? Nærværende med sig selv, nærværende i samvær med andre, i samtaler, i måden vi oplever på… Vores hverdag er fyldt med ting, som fjerner os fra os selv, som sender os ud på en virtuel rejse. Men hvad gør vi, når vi bliver væk fra os selv?
I denne workshop vil der være en vekslen mellem refleksion, samtale og øvelser.
Blandt øvelserne kunne være malende tegning, leg, intuitiv sang, naturmandalaer, samtaleøvelser, nærværende berøring, dans, nærværende betragtning. Meget vil være sansearbejde, da vi oplever og rodfæstes igennem sanseindtryk. Så igennem øvelser og samtaler kommer vi nærmere på os selv og kan dermed også være givende til fællesskabet på en ren måde.

 

Materialeudgift: kr 35. Medbring: liggeunderlag, evt siddepude, tæppe.

 

🙂 Liselotte er uddannet steiner lærer, vokal lydterapeut hos Githa Ben David og sosu-assistent. Hun er vokset op med Martinus’ åndsvidenskab og med vished om lydens virkning på kroppen. Hun har altid arbejdet med fokus på mennesket. Liselotte inspireres af den nordiske shamanisme, især runerne, samt af hele lydens og legens mangesidede univers. Bevidsthedsarbejde med krop og sjæl!

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon
53202409
E-mail
liselotteflyborg@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: kr 35. Medbring: liggeunderlag, evt siddepude, tæppe.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival