Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

314 Spirituel Teknologi – Mandag: Heldags

juli 1

- Gratis

Spirituel Teknologi – Få friheden til at vælge.

Trænger du til at skabe forandringer i dit liv? Synes du, at du har prøvet alt, men ender alligevel i samme spor? Jeg har på disse kurser oplevet mirakuløse forandringer blandt deltagerne. En introduktion til Deep PEAT og de forskellige muligheder du kan have med processerne er udviklet af Zivorad M. Slavinski.
På denne dag lærer du at bruge DP2 og Universal Processen. Du får 2 brugbare redskaber med hjem, som du kan implementere i din dagligdag med det samme.
Med processerne kan du neutralisere værdierne af objekter, skyggesider eller situationer, der har overtaget din måde at leve på.
Når du ved, hvordan du bruger disse, kan du hurtigt forløse negative reaktioner, tilstande og traumatiske oplevelser.

 

Medbring: Notesblok og pen

 

🙂 Med inspirerende foredrag og kurser ønsker Gudrun, at alle finder deres fulde potentiale. Tøv ikke med at tage imod Gudrun Boosts inspirerende budskaber. Hendes visdom og passion vil åbne dine øjne for en verden af muligheder, hvor du kan omfavne din egen indre styrke og skabe det liv, du virkelig drømmer om. Mærk forvandlingen, og lad Gudrun guide dig på rejsen mod et liv fyldt med autentisk frihed og glæde. Se evt mere på www.gudrunboost.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Gudrun Boost
Telefon
28102542
E-mail
info@gudrunboost.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival