Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

316 Kvinder i bibelen – Mandag: 09.30 – 12.15

juli 1 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Jesus havde mange kvindelige disciple, som han havde en særlig forkærlighed for på grund af deres hengivenhed og trofasthed. Men dem hører man ikke så meget om, fordi Bibelen afspejler den tids mandsdominerede kultur. Jesus vender op og ned på samtidens praksis. Han frikendte ”synderinden” og dømte hendes anklagere. Maria Magdalene stod Jesu nær og var det første vidne til opstandelsen og Jesu mor, Maria, havde en særlig rolle og har i dag betydning for mange. Også i Det gamle Testamente var der mange indflydelsesrige kvinder. Undervejs fordyber vi os meditativt i nogle af teksterne og deler åndelige erfaringer og indsigter fra andre kilder.

🙂 Lene er sygeplejerske, sognepræst, underviser og åndelig vejleder. Hun har desuden uddannelse som mindfulness-instruktør og reiki healing (I). Hun arbejder med at formidle den visdom og spiritualitet, der er i den kristne tradition og henter inspiration i andre religiøse og spirituelle retninger. Hun afholder retræter, underviser i meditation og laver videoer om bøn og åndelig bibellæsning.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail
lene.skovmark@mail.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival