Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

315 Telepati, dyrenes skjulte sprog – Mandag: 09.30 – 12.15

juli 1 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Er du nysgerrig på hvad telepati med dyr er, hvordan det fungerer og om du kan finde ud af det?

Denne workshop er en introduktion til telepatiens verden, hvor du lærer at forstå hvordan telepati fungerer – og hvordan du kan få dine første, telepatiske oplevelser. Du vil lære fundamentet bag telepati, og få lov til at prøve at telepatere igennem forskellige øvelser, så du kan få oplevelsen af, hvordan telepati kan lykkes for dig! Du vil få større indsigt i telepatiens verden og få tiltro til, at også du kan lære at telepatere med dyrene i dit liv. For de fleste er det at komme i kontakt med sine telepatiske evner en ØJENÅBNER, og jeg kan ikke vente med at vise dig, hvor meget du virkelig er i stand til.

 

Medbring: Ét printet billede af dit eget dyr – eller et dyr du kender

 

🙂 Mathilde Denning er stifter af firmaet Animal Listening, hvor hun specialiserer sig i telepati og healing til dyr. Hun har over 10 års erfaring, 5 udgivne bøger på emnet, 2 orakel kortsæt om kontakten til dyrene og har uddannet +200 elever i healing og telepati. Først og fremmest er hun en kæmpe dyreelsker der arbejder på at få ideen om dyr som tænkende, følende og intelligent væsner ud i hele landet. Se evt. mere på www.mathilde-denning.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Mathilde Denning
Telefon
28555393
E-mail
mathilde.denning@hotmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Ét printet billede af dit eget dyr - eller et dyr du kender
© Copyright - Holistisk Sommerfestival