Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

227 Hvordan genfinder du lyset i hjertet? – Søndag: 15.00 – 17.45

juni 30 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Når vi bliver ramt af sorg kan livet gå i stå, og det er svært at komme videre.
Sorg opstår i forbindelse med dødsfald, eller det kan være “ventesorg” ved alvorlig sygdom som cancer eller alzheimer. Det kan dog også være ventesorg i forbindelse med ens kære, der er i et langvarigt misbrug.
I workshoppen kommer vi igennem faserne i livet og hvordan vi kan blive bedre til at bearbejde dem på en kærlig og omsorgsfuld måde.
Vi starter med en blid meditation.

 

Medbring: Notesblok og pen

 

🙂 Ulla er psykoterapeut MPF og social og sundhedsassistent, og har arbejdet med mennesker i over 40 år.
Hun har selv mistet en mor, storebror samt en kæreste til alvorlig sygdom. Desuden har Ulla en voksen søn, der har været i misbrug hele sit voksne liv.
Ulla arbejder i egen klinik med forskellige eksistentielle kriser og problemstillinger. Se evt. mere på www.hjertets-terapi.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ulla Geer Jakobsen
Telefon
4045523
E-mail
ullageer@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival