Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

312 Familieopstilling – Mandag: Heldags

juli 1

- Gratis

Familieopstilling – en workshop om at være genkendt.

Kender du det:
– at være ensom
– at være stærk og skulle klare sig selv
– at hjælpe andre
– at din gave til verdenen ikke bliver taget imod

Vi har alle svære ting i livet, som udfordrer os. Vi skal lære at leve med det liv, som er. Men det kan være hensigtsmæssigt også at kombinere det med at bearbejde de traumer, som vi har med os – fra vores eget liv og fra slægten. Dette, så sjælen, kaldet og meningen med vores liv, kan få plads.

Familieopstilling er en vej, som handler om at gå i møde med vores forfædre, blive genkendt af dem – og modtage deres kærlighed og støtte.

 

🙂 Helgi Breiner er certificeret familieopstiller, psykoterapeut og facial-flow-facilitator og har virket som dette fra 2012. Han er født og opvokset på Færøerne, men har boet i Danmark siden 1991. Han virker i sine lokaler i Humlebæk og i København (Nørrebro). Han er desuden organist og leder for musikken i en kirke i Brønshøj i København.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Helgi Breiner
Telefon
41 27 71 66
E-mail
helgibreiner [@] hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival