Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

214 Hæv din energi og bevidsthed – Søndag: Heldags

juni 30

- Gratis

Du får viden om potentialer, der er på vej, og du kan opløse de blokeringer, der forhindrer dig i at udleve dem, så du kan være det skabende, kærlige og lysende menneske, du er skabt til at være. Nogle minder gør, at livet er fantastisk, og dine potentialer bliver udlevet. Andre minder gør, at man kan have f.eks. angst, frygt og mindreværd. Vi vil transformere uhensigtsmæssige følelser til visdom og indsigt.
Ved at opløse de signaler, der påvirker dit DNA negativt, bliver der plads, til at du kan sende livgivende signaler til dit DNA, og det påvirker positivt både krop og psyke.
Metoderne er meditation, tankefeltterapi, thetahealing og downloading af højfrekvente energier fra ærkeengle og mestre i spirit.

 

🙂 Ingeborg Hjortsballe arbejder med TankefeltTerapi, Forløsning af uhensigtsmæssige følelser, Regression, Clairvoyant vejledning, Kontakt til engle, Psykosomatisk Traumeterapi (MetaSundhed) og arrangerer Spirituelle rejser.
Ingeborg er stifter og udvikler af Den 6. Sans i Vejle, et center for dem, der er nysgerrige på, at der er mere mellem himmel og jord, og på forskellige former for alternativ behandling.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ingeborg Hjortsballe
Telefon
51600606
E-mail
ingeborg@den6sans-vejle.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival