Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

215 Tantra – en ny måde at være i livet på – Søndag: 09.30 – 12.15

juni 30 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Tantra – den ny tids måde at leve på

Det unikke i tantra er, at seksualitet er lige så naturligt som at tale økonomi, død, liv, job, familie børn, kreativitet leg og humor.

I 15 år har jeg uddannet tantra mænd/kvinder til at stole på sig selv, følge flow og intuition.
Tantra er essensen af boligen i hjertet, hvor man lever i overensstemmelse med sin sjæl og glød.

Vi vil ligeledes komme ind på den vidunderlige forskellighed, der er på mænd/kvinders seksuelle berøringsmønstre, for at få en endnu større forståelse af, hvordan vi kan omgås hinanden med større respekt.

 

🙂 Sanne Mikaela Bazlamit er en handlekraftig energifyldt, inspirerende vis kvinde. Hun er leder og initiativtager til Livsglædecentret, som hun åbnede i 2005.
Dagligt har hun sit professionelle virke som sexolog, parterapeut, tantramassagebehandler, uddannelsesleder til 2 årig tantrauddannelse, forfatter og kursus/foredragsholder. Hun har 40 års erfaring i Tantra. Se evt. mere på www.livsglaedecentret.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Sanne Mikaela Bazlamit
Telefon
40958875
E-mail
livsglaedecentret@gmail.com
© Copyright - Holistisk Sommerfestival