Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

127 Wild Woman Souldance – Lørdag: 15.00 – 17.45

juni 29 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Wild Women Souldance er en powerfull indre rejse, hvor du forbinder dig med din indre wild woman og forløser din feminine kraft gennem din krops 7 hovedchakraer. I Souldance handler det ikke om at bevæge sig perfekt eller pænt eller følge en bestemt koreografi, men i stedet om at følge dine egne intuitive bevægelser. Helt konkret består Wild Woman Souldance af Grys guidede meditation, musik, dine frie intuitive bevægelser og din visualiseringskraft.

 

Medbring: Tæppe

 

🙂 Gry er rådgiver, healer og forfatter i intuition og feminin skaberkraft. Gry arbejder til daglig i organisationer med ledere og klienter i sin virksomhed med at inddrage deres intuition og derigennem styrke deres feminine skaberkraft. Gry tilbyder endvidere forskellige forløb og workshops, herunder Wild Women Souldance. Se evt. mere på www.gryravn.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 29
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Gry Ravn
Telefon
50511103
E-mail
gryangel@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival