Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

212 Naturlig forbindelse – Søndag: Heldags

juni 30

- Gratis

Alt i naturen har sin specifikke frekvens og udstråling og er forbundet med jordens elektromagnetisk felt og universet. Du kan lære at se, at føle og at registrer disse forskellige energier, som eksisterer i naturen, som udstråler fra dyr, planter, træer, sten, jord- og jordstråler, søer og åer, bakker, marker og oldtidsminder. Og det inkluderer også din-, og andres udstråling, og hvordan man kan rense sin aura for elektrisk støj! Udover det vil du lære alt om naturlige lovmæssigheder, farveners påvirkning på mennesker, og hvordan forskellige hastigheder kan skabe indre ro og modtagelighed. Du vil erfare, hvad “naturlig forbindelse” betyder…

 

Medbring: Notesblok og pen. Varmt tøj, regntøj, udendørs sko, en rygsæk med vandflaske

 

🙂 Mark Stolk, hollænder, har boet de sidste 30 år boet i Danmark og har gennem mere end 30 år ledet mange spirituelle workshops og foredrag i Europa, Israel og Kenya. Han er farvespecialist og specialist i naturens energiske udstråling og er forfatter til bogen “Touching Tomorrow”.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
212 Naturlig forbindelse - Søndag: Heldags
0,00 kr.
0 ledige
Udsolgt

Detaljer

Dato:
juni 30
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Mark Stolk
Telefon
26210062
E-mail
stolk.mark@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen. Varmt tøj, regntøj, udendørs sko, en rygsæk med vandflaske
© Copyright - Holistisk Sommerfestival