Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

211 Rosenmetoden – Søndag: Heldags

juni 30

- Gratis

Rosenmetoden –  Kroppens visdom

Rosenmetoden er et kropsarbejde, hvor der arbejdes med spændte muskler. Spændinger, som vi måske har båret hele livet og i dag har glemt, hvorfor vi egentlig spænder. Rosenmetoden møder spændingerne med blid nærværende berøring eller med simple bevægelser. Der er ingen krav i mødet, men gennem berøringen og bevægelsen får personen mulighed for at komme i kontakt med, hvad der ligger bag spændingen. Glemte/gemte potentialer. Der skabes kontakt til det ubevidste, og det bringes op i bevidstheden. Når kroppens spændinger slipper, skabes der mere plads til vejrtrækningen, og kroppens cirkulation forbedres. Under en session mødes kroppen uden krav, og dermed skabes der tillid til at slippe spændingerne.

 

Medbring: Yogamåtte

 

🙂 Karen Vinding har arbejdet med Rosenmetoden i 25 år Hun er lærer i Rosenmetoden, senior lærer i Rosenbevægelsen og står for uddannelsen til Rosenbevægelses instruktør i Danmark. Karen er fascineret af, hvor dybt en nærværende berøring eller bevægelse kan gå i kroppen. Når kroppen oplever tillid til at slippe det liv, den har tilbageholdt, får klienten/eleven indsigt i, hvor meget historien har påvirket kroppen fysisk. Se evt. mere på www.karenvinding.info.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karen Vinding
Telefon
26254940
E-mail
krop@karenvinding.info
© Copyright - Holistisk Sommerfestival