Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

116 Rens og beskyt dig selv – Lørdag: 09.30 – 12.15

juni 29 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Lær at rense og beskytte dig selv og dine omgivelser. Skab balance og indre ro i dit liv!
Kender du følelsen af at være overvældet og udmattet af alt det negative omkring dig? Trænger du til en pause fra den hektiske verden og ønsker at beskytte dig selv mod negativ energi? Lad mig vise dig vejen til fred og harmoni i dit liv gennem energirensning og -beskyttelse. Med enkle instruktioner og kraftfulde teknikker vil du lære at beskytte og rense din energi, så du kan åbne dig selv op for en dybere spirituel forbindelse. Bliv en del af denne inspirerende begivenhed, hvor vi vil udforske øvelser, som du kan implementere med det samme. Du vil tage værdifulde redskaber med dig hjem, som vil hjælpe dig på din rejse.

 

🙂 Gudrun Boost – Livets nysgerrige inspirator, en sand nysgerrig sjæl, der ser verden med en magisk evne. Gennem inspirerende foredrag og dybtgående samtaler ønsker Gudrun, at alle opdager deres fulde potentiale. Hun hjælper folk med at heale deres illusioner, drømme, fantasier, løgne og falske intentioner, som de ikke engang er bevidste om, men som de ubevidst tror er bedst for dem. Se evt mere på www.gudrunboost.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 29
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Gudrun Boost
Telefon
28102542
E-mail
info@gudrunboost.dk
© Copyright - Holistisk Sommerfestival