Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

125 Cacao ceremoni – Lørdag: 15.00 – 17.45

juni 29 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Cacao ceremoni giver en mulighed for fordybelse og tid til eftertanke. Gennem musik, afslapning og meditation skærpes evnen til at være til stede og åbne hjertet. Ceremoniel cacao hjælper til at forbinde sig dybere til sig selv og livet.

Det er behageligt og afslappende at være til Cacao ceremoni, og det kræver ikke noget særligt af den enkelte. Alle er velkommen til at synge med på de meditative sange eller blot mærke de smukke, lette og glædelige vibrationer i rummet og i kroppen.

 

Materialeudgift: 50 kr. Medbring: Liggeunderlag, Tæppe, pude

 

🙂 Iben arbejder til daglig som psykolog og er stifter af Det Sunde Sind, som er et klinikfællesskab med fokus på alt, hvad der gør sindet sundt.
Musik er en essentiel del af Ibens liv, og gennem meditativ sang forenes passionen for healing med passionen for musik, da meditativ sang åbner endnu en port til healing og personlig frigørelse. Se evt. mere på www.detsundesind.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 29
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Iben Larrisa Jørgensen
E-mail
ibenlarissajorgensen@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 50 kr. Medbring: Liggeunderlag, Tæppe, pude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival