Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

426 Lydhealingskoncert – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 2 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Forkæl dig selv med en beroligende lydhealing, hvor du ikke skal andet end at nyde de smukke toner fra de forskellige instrumenter. Jeg spiller på gong, syngeskåle, krystalskåle, rainsticks, vindspil, chimes, naturrangler og mange andre instrumenter. Efter lydhealingen vil det være muligt at dele om din oplevelse samt at stille spørgsmål omkring instrumenterne.

 

Medbring: 2 tæpper

 

🙂 Tina-Maries store passion er lydhealing. Udover at give lydhealing 1:1 og i grupper, afholder hun kurser, hvor man kan lære at spille på instrumenterne samt sammensætte en session. Tina Marie glædes over, at hun nu på 6. år kan hjælpe sine medmennesker med at føle sig hele, mere centrerede og rolige, da det er nogle af de positive effekter af lydhealing. Se evt. mere på www.lydhealing-tinamarie.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
426 Lydhealingskoncert - Tirsdag: 15.00 - 17.00
0,00 kr.
0 ledige
Udsolgt

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Tina-Marie Nielsen
Telefon
26273120
E-mail
info@lydhealing-tinamarie.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: 2 tæpper
© Copyright - Holistisk Sommerfestival