Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

417 Happy for no reason – Tirsdag: 09.30- 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Happy For No Reason – lykkelig uden grund
En workshop om, hvordan man bliver glad – uden nogen grund.

Dette er en workshop i personlig udvikling. Alle kan blive lykkeligere, uanset deres livsomstændigheder, og denne workshop vil vise dig mange forskellige veje, som alle fører til netop det. Du vil høre nogle inspirerende historier, nogle øjenåbnende facts og du vil blive præsenteret for sjove og effektive øvelser, som træner din opmærksomhed og gør dig bevidst om, hvor meget du kan gøre for at ændre dit liv i en positiv retning.
Det er mit dybfølte ønske, at du på baggrund af workshoppen må få inspiration til at bygge dit indre lykkehus.

 

Medbring: Notesblok og pen

 

🙂 Annelise Holm er lærer, healer og terapeut (psykoterapeut, Bach-terapeut og tankefeltterapeut). Hun har undervist i meditation og qi gong i mange år, og giver desuden tarotlæsninger. Hendes motivation til at holde foredrag og workshops er et ønske om at hjælpe til mere glæde og kærlighed.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Annelise Holm
Telefon
24237882
E-mail
annelise_holm@hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival