Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

425 Syng dig glad – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 2 @ 15:00 - 17:00

- Gratis
OBS OBS – NY WORKSHOPHOLDER OG NY BESKRIVELSE
I denne workshop vil vi undersøge vores egen stemme og vores lyd med en legende tilgang. Måske sniger der sig en lille højskolesang ind, men hovedsagelig kommer vægten ikke til at ligge på tekst og ord, men på alle de forskellige lyde, som vi kan lave! Vi skal snuse til en lille joike, måske lave vores egen bøn som haka, lege med strubesang, kulning, sætte krop på det hele og måske sammensætte vores helt egen “Hyldest til livet”?! Meget vil afhænge af holdets sammensætning, lyst og mod! Så kast pænheden langt væk og lad os lege med lyd!!

 

🙂 Liselotte er uddannet steinerlærer og lydterapeut, og har i mange år beskæftiget sig med de gamle nordiske traditioner og fortællinger. Især runer og runemagien samt det meditative arbejde omkring både runer og fortællingerne fra den ældre Edda.
Liselotte bekender sig som sådan ikke til nogen tro, men vælger at gå i dybden med det, som vækker hendes nysgerrighed.

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Telefon
53202409
E-mail
liselotteflyborg@gmail.com
© Copyright - Holistisk Sommerfestival