Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

425 Syng dig glad – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 2 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Vi bliver glade af fællessang; vi får en bedre nattesøvn, øget blodcirkulation, vi får en følelse af samhørighed, mindre stress og uro – og en styrket hjerterytme. At synge bringer os i kontakt indad til os selv, udad i relationen og fællesskabet og i forbindelse med ånden, Gud – det guddommelige eller hvad vi nu kalder det.

Workshoppen vil fokusere på sanserne; gennem øvelser går vi på udforskning i højskolesangbogen – og den ånd, som er i den og som sangen vækker i os.

 

🙂 Helgi Breiner er organist i Husumvold kirke i København, hvor han også står for en månedlig sangeftermiddag. Han er desuden Familieopstiller og psykoterapeut

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
425 Syng dig glad - Tirsdag: 15.00 - 17.00
0,00 kr.
0 ledige
Udsolgt

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Helgi Breiner
Phone
41 27 71 66
Email
helgibreiner [@] hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival