Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

424 Lav et healingsarmbånd – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 2 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

I denne workshop får du mulighed for at lave dit eget armbånd af halvædelsten. Sten har mange positive egenskaber og er brugt i de fleste kulturer til forskellige ting såsom hjælp til beskyttelse, mod angst, mod stress m.m. Du får mulighed for at mærke ind på perlerne, og får derved lavet det armbånd, der passer til dig og det sted du er i livet.

 

Materialeudgift: 100 kr.

 

🙂 Katrine har arbejdet med halvædelsten og deres magiske egenskaber i flere år. Både i forbindelse med healing og som smykkekunster. Se evt. mere på www.katrinehm.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
424 Lav et healingsarmbånd - Tirsdag: 15.00 - 17.00
0,00 kr.
8 ledige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Katrine Høegh Mc Quaid
Telefon
28458723
E-mail
katrinemcquaid@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 100 kr.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival