Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

416 I kontakt med hjertet (Breathwork) – Tirsdag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Kom i kontakt med dit hjerte gennem breathwork.

 

Breathwork er et af de stærkeste redskaber, jeg kender, til at komme i kontakt med dig selv og dit hjerte. Vi vil guide dig ind i en alternativ åndedrætsrytme, mens du ligger ned og mærker, hvad der rører sig i dit hjerte.

Det gør vi blidt og nænsomt, så du kan nå at komme hen til et sted, hvor du kan mærke, at du er forbundet til alt og alle. Breathwork er meget forløsende og konfronterende og efterlader dig med en følelse af lethed og et åbent hjerte.
Under selve breathworken vil vi spille musik, guide og støtte dig i din proces. Der vil være mulighed for at dele bagefter og stille spørgsmål.

 

Medbring: Notesblok og pen.  Vand, liggeunderlag, tæppe

 

🙂 Suzanne er uddannet energi terapeut, addiction counsellor og breathwork healer. Hun har været passioneret omkring breathwork siden 2012!
Hun guider sine klienter og grupper til at mærke og rumme deres følelser gennem det blide og feminine åndedræt. Healing sker, når vi er trygge, og vi føler os hjemme i kroppen.
Suzanne afholder breathwork uddannelse sammen med sin mand i Lavendelhuset, Stenlille.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Suzanne Jensen
Telefon
20437075
E-mail
info@suzanne-jensen.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen.  Vand, liggeunderlag, tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival