Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

216 Human Design, nøglen til din essens – Søndag: 09.30 – 12.15

juni 30 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Tag med på en magisk rejse ind i Human Designs univers og en dyb forståelse for, hvem du virkelig er, hvad der gør dig unik, og hvordan du lever i alignment med din essens.

På denne workshop vil du blive introduceret til, hvad Human Design er, hvilke indsigter de kan give dig, og hvordan du kan bruge det til at skabe et liv, hvor du lever fra din essens og bidrager med det, du er kommet for.

Hvis du har dit fødselstidspunkt klar inden workshoppen, kan det være, du er én af dem, der vælges ud til en live demonstration, og finder ud af, hvad Human Design kan fortælle om dig.

 

Medbring: Fødselstidspunkt

 

🙂 Vicki Gylling er life mentor og hjælper til dagligt kvinder og mænd med at mærke, hvem de i sandhed er, turde leve indefra og ud, leve mere selvkærligt, og turde gå efter de drømme, der fødes i deres hjerter.
Når vi lever fra vores fulde potentiale i alignment med den, vi virkelig er, vil vi ikke alene leve det liv, der mest sandt for os, vi vil også møde hinanden 100% autentisk og være den største værdi vi kan. Se evt. mere på www.vickigylling.dk.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Vicki Gylling
Telefon
22772423
E-mail
vickigylling@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Fødselstidspunkt
© Copyright - Holistisk Sommerfestival