Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Mongotube

20837499||www.mongotube.net/

Mongotube er et Dansk orkester med Lotte Arnsbjerg i spidsen. Musikken er opstået som et samarbejde mellem Torben Egeris og Lotte Arnsbjerg.
Mongotube har fået Mikkel Nordsø med på guitar og Mikkels fornemme spil fuldender lydbilledet i den efterhånden sammenspillede kvartet, hvor akustisk og elektronisk musik smelter sammen i moderne vedkommende kompositioner med storslået poesi.

Mongotube arbejder på deres 2. album som godt han henlede tankerne til bands som Goldfrapp og Kate Bush.

Mongotube debuterede med albummer 432 i marts 2013. En musikalsk rejse der ikke lader sig begrænse til ét sted eller én lyd.
Albummets skabelsesrejse startede i Provence og herfra gik rejsen til Sardinien, Spanien og Tyskland – en rejse der tydeligt afspejler sig i albummets spraglede og farverige udtryk.

Holdet bag 432 tæller garvede og kompentente kræfter fra den danske musikscene, heriblandt Nils Henriksen,Tomas Ortved , Moussa Diallo – anført af komponist og producer Torben Egeris og sangerinde og skuespiller Lotte Arnsbjerg. Hele lydlandskabet blev skilt ad og samlet igen af den kompetente producer Flemming Rasmussen – i 432 Hz.

  • Ingen resultater fundet.