Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Lotte Arnsbjerg og Morten Juhl Lundhus

26173045||www.trueformance.dk

Lotte har så længe hun kan huske, haft en særlig evne til at kigge ind i mennesker. Siden 1992 har hun virket som personlig performance-coach og rådgiver i personlig ledelse. Hun har haft sin egen virksomhed siden 2001, og udover sin 1-1 rådgivning og træning, arbejder hun som kursusleder/ konsulent i forskellige virksomheder, og ved sine egne kurser, for private. Lotte arbejder intuitivt udfra den unikke person hun er.

Morten Juhl Lundhus arbejder med personlig og spirituel udvikling på flere planer og har helt fra barnsben været tæt på dybe og indsigtsfulde veje i livet. Med læring og stor respekt for indiske, indianske og nordiske kulturer, traditioner og ceremonier, går Morten her med egne rødder i nye spor med visionen Peaceful Viking Way. En rejse i hverdagens magi, med pragmatisk jordnær kærlighed og humor.

  • Ingen resultater fundet.