Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Joan Tea Lotze & Thomas Brix Petersen

20654630||www.pranalotus.dk

Joan (Parijata): Psykoterapeut, Hypno terapeut, NLP-master, Mindfulnes instruktør, ID-Spirituel mentorm, Tantra underviser, Klang massør.

Thomas (Abhinavo): ID-Lifecoach, ID-Spirituel mentor, Massør, Muskel- og træningsterapeut, Mindfulnes instruktør, Tantra underviser.

juni 2020

113 Heart Consciousness, Tantra Heart Puja – Lørdag: heldags

juni 27 @ 9:30 - 17:45
Gratis 40 billetter tilbage

Hvor meget kan du åbne dit hjerte og din bevidsthed? Ved at vi praktiserer Heart Consciousness puja, åbner vi op for transformation af blokeringer. Med Heart Consciousness puja smelter vi modstanden på, hvad der er. Det er yoga at åbne dit hjerte for Guddommelighed og din dybere sandhed. Via øvelser bevæger vi os ind i essensen af væren og det guddommelige i dig. Vi arbejder ikke kun på din krop og sind, vi arbejder på dit hjerte. Ceremonier, dans, dufte…

Læs mere »

426 Tribal dance, Dynamisk meditation – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juni 30 @ 15:00 - 17:00
Gratis 25 billetter tilbage

På denne workshop vil vi via dynamisk meditation undersøge nogle af de menneskelige former. Du får mulighed for at blive mere bevidst om dine grænser, både i relationer og indre begrænsninger. Du bliver guidet ind i formerne, udtrykket former du selv sammen med den tilpasset musik. På sanskrit kaldes det ”Nataraja” hvor du kan hengive dig til en dybere kropskontakt og udtrykke dig fra din essens. Vær din egen kosmiske danser og opbyg forbundethed så du bliver dansen.   Medbring:…

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder