Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Hanne Bræmer, Prithivi og Roshan Lybecker og Swami Kurunandha

🙂 Hanne Bræmer, Prithivi og Roshan Lybecker og Swami Kurunandha

Hanne Bræmer-Klein har arbejdet med åndedrætsterapi siden 2010 og er uddannet som Source åndedrætsterapeut som bygger på Binnie A. Dansbys pricipper, som er en af åndedrætsterapiens store mødre på verdensplan. Er desuden uddannet sygeplejerske, zoneterapeut,intuitiv massør, healer og udøver ligeså Japansk Lifting. Har arbejdet med personlig udvikling i 30 år.

Prithivi og Roshan har fra barns ben interesseret sig for det spirituelle. Prithivi har fulgt Paramahansa Yoganandas lære og Roshan har studeret teosofien indtil de begge i 2006 mødte deres mester Paramahamsa Vishwananda. Siden da, har de kun haft et ønske om at sprede hans kærlighed og lære. De står nu Bhakti Marga organisationen i DK og underviser i Atma Kriya Yoga, Projekt Mantra, Simply Meditation og OM Chanting.

Swami Kurunandha har lært ved mesteren Paramahamsa Vishwananda.

  • Ingen resultater fundet.