Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

226 Hvilken virkelighed lever du i? – Søndag: 15.00 – 17.45

juni 30 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Vi laver en trance, hvor vi ser på, hvad der sker i andre dimensioner og livsformer. Lever du flere steder samtidig med, at du prøver at leve her i din hverdag ? Har du parallelle inkarnationer ? Hvad gør, at du kan få en jordforbindelse, så du kan være der, hvor du er, være den du ER i NUET ?

 

Medbring: Notesblok og pen, hovedpude og dyne/tæppe

 

🙂 CLAUS PEDERSEN arbejder til dagligt med at hjælpe andre i forhold til begrænsninger og blokering i deres liv. Det meste handler om centrering,  det at komme hjem i deres egen livscirkel og at frigøre gamle fastlåste episoder og begrænsninger.
Der arbejdes med tarot og regressioner –  trance til at se ind bag slørene samt at møde afdøde og åndelige, tillige med brugen af lyset fra før skabelse, til at rense og reetablere dig.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 30
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Claus Pedersen
Telefon
40117573
E-mail
livskvalitet [@] icloud.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og pen, hovedpude og dyne/tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival