Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

112 Livstræ, kunstterapi – Lørdag: Heldags

juni 29

- Gratis

Vi vil arbejde med familien både på fædresiden og på mødresiden. Vi arbejder med tegning på papir, og du behøver ikke at have nogen tegneevner, kun at kunne holde en blyant i dine hænder. Dette arbejde vil bestå af, at vi gennem tegning vil fordybe os i vores rødder, hvorfra vi er kommet. I dette arbejde vil du lære din familie at kende på en anden måde og se, hvilke traumer, overbevisninger, lidelser dine forfædre gik igennem. Du vil tune ind på din tilstand og finde ud af, hvor den kom fra, og også hvad du allerede har givet videre til dine børn. Dette er en dyb fordybelse og kræver kun dit ønske om at komme i kontakt med slægten. Der vil også være meditation under denne proces.

 

Materialeudgift: 50 kr.

 

🙂 Tamara er ikke almindelig, og hendes arbejde ligner ikke nogen andens. Hun har sit eget syn på verden og sin åndelige verden. Livet har givet hende mulighed for at leve i Indien, hvor hun har  uddybet personlig udvikling og shamanisme. Stor erfaring med at arbejde med mennesker, både gennem tegning og gennem energi og kognitiv tilstand. Alt hvad du får fra denne workshop – det er alt fra personligt erfaring.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juni 29
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Tamara Jacobsen
Telefon
6282979
E-mail
tamara@jacobsen.mail.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 50 kr. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival