Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

111 Følelsesmæssig intelligens – Lørdag: Heldags

juni 29

- Gratis

Hvordan har du det med følelser?
Er du i harmoni med dine følelser, lægger du låg på dem, eller løber de nogle gange af med dig?
Vores følelser er signaler til os med opfordring til at handle konstruktivt og skabe glæde i det indre. På workshoppen arbejder vi med sorg, vrede, angst og glæde med mulighed for at skabe nye positive vinkler på emotionerne.
Vi skriver individuelt følelsesjournal og får skilt tanker og følelser ad – så klarheden kommer til syne og skaber grobund for at kunne handle i overensstemmelse med, hvem vi inderst inde er. Den personlige følelsesjournal er et redskab, du kan tage med dig og bruge i hverdagen.
På workshoppen bruges positivkort og digte til at skabe refleksion, dialog og erkendelse

 

Medbring: notesbog og pen

 

🙂 Tina Rem Rasmussen er certificeret Mentalhygiejnisk Instruktør, forfatter til bogen “Følg dit hjerte – og find din indre sandhed med mentaltræning” og senest til “Digte i dialog”. Hun er kursusinstruktør og foredragsholder. Se evt mere på www.dagenstanke.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
111 Følelsesmæssig intelligens - Lørdag: Heldags
0,00 kr.
0 ledige
Udsolgt

Detaljer

Dato:
juni 29
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Tina Rem Rasmussen
Telefon
25535416
E-mail
tinaremrasmussen@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: notesbog og pen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival