Tilmeld dig workshops

Holistisk Sommerfestival foregår igen i år på  Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø, midt i Sydsjællands smukke natur. Højskolen har før huset festivalen med stor succes, og det forventer vi også det bliver i år.

Tilmelding til Holistisk Sommerfestival og de mange workshops er delt i to processer.

1. Køb af opholdet.        2. Valg af workshop        3. Morgen, middag samt aften tingene

1. Køb af opholdet.  Tilmeldingen til festivalen. Det sker på Bosei´s hjemmeside (www.bosei.dk). Det er vigtigt at du tilmelder dig festivalen på Bosei´s hjemmeside, da du ellers ikke kan deltage i workshops. Du modtager herefter en “betalings opgørelse” ( “Faktura”) på din mail, denne skal betales senest 14 dage senere, gerne før. Det er betalingen der sikrer dig tilmeldingen. Efter 1. juni er det netto kontant. (Betaling samme dag.)  Men vi håber at have udsolgt lang tid i forvejen. Så kom hurtig til mølle. Det er betalingen der sikrer pladsen.

STATUS: Der er nu venteliste på eneværelser i forbindelser med meget særlige behov.

Ved nød mæssig afmelding inden 26. maj 2016 tilbagebetales det indbetalte minus 600 kr. til administration. Efter den tid er der ingen tilbage betaling. Ps. Det er muligt at lave afbestillings forsikring via “Europæiske” eller dit eget forsikringsselskab.

2. Vælg workshops: VALG AF HVAD DU SKAL OPLEVE. Det sker her på festivallens hjemmeside. Via menuen: Vælg workshops kan du se det i liste, kalender og billedform, bladre rundt og læse om de enkelte workshops. ( Vi anbefaler liste form.) Og når du har fundet en workshop du gerne vil deltage på, så klik på denne workshops, gå ned i bunden af siden og tryk: Tilføj kurv. Samt videre til det næste valg. Efter du trykker Gå til kassen og registrere dig, modtager du billetter til de enkelte workshops på din mail. Ps. Det kan være en fordel at printe program folderen ud, før du begynder at vælge. Er under menuen: PROGRAM.

PAS MEGET PÅ du ikke får tilmeldt dig flere på samme formiddag, eftermiddag, eller heldags, men sørg også for at få noget til alle de dage du er med.)

Forklaring på workshop nummer systemet. 100 står for lørdag. 200 står for søndag. 300 står for mandag. 400 står for tirsdag. 10 står for formiddag 20 står for eftermiddag. 1-7 står for valgene.

3. Morgen, middag samt aften tingene: Fælles oplevelser vælger vi først, når vi er der. Alt det om morgenen, om middagen og om aftenen vælger vi først når vi er der.

For spørgsmål kontakt os ved at klikke her.

Vi ses på festivalen!