Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

427 Meditativ skovvandring – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 6 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Vi går en tur i den smukke skov, og holder en ramme som i en visionquest, hvor vi kommunikerer med naturen i stilhed. Være med os selv og naturen. Mærke vores dybde og det rum naturen holder for os, så du grounder og integrerer de indsigter og oplevelser, du har haft i løbet af festivalen.

 

🙂 Utsav: Tyrkisk og Canadisk. Undoer, breath therapist, musisk. Speciale: at komme ind til din kerne, “free the being”. “Breath and Awareness”. Trænet i Tantra, Babaji Kriya yoga tradition og Osho terapi

🙂 Lalitah: Dansk. Transformerende healer og Livs kunstner. Specialiseret i at Højne din vibration, vække din sjælsmission og leve din sandhed. Reiki Master, Energy healing, Osho Training, Soul Art, Intuitiv malecoach

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 6
Tid:
15:00 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lalitah & Utsav
Telefon:
20577350
E-mail:
Lalitah@live.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival