Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

426 Riv hjertemuren ned (Foredrag) – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 5 @ 15:00 - 17:00

Elsk dig selv – find en partner – elsk og føl dig elsket – lad kærligheden flyde igen.

Kærlighed til andre kommer og går – kærlighed til dig selv består.

Vi opbygger en psykisk ”beskyttende mur” omkring vores ”knuste hjerte”, når vi bliver svigtet eller oplever tab. Det kan være en partner, eller andre vi har tillid til eller elsker. Vi gør det for at beskytte os mod smerte i fremtiden, men den blokerer vores kærlighed til andre og til os selv.

Denne ”hjertemur” kan være opstået for mange år siden. Vi lever på den måde beskyttet, men føler os uelsket af os selv og af andre. Vores egen kærlighed til en partner eller til en ny potentiel partner har også svært ved at trænge igennem ”hjertemuren”. Vi tør ikke elske igen.

Den spirituelle lov – Loven om Tiltrækning & Manifestering har også trange kår under de omstændigheder. Vi har svært ved at blive Mester-skabere af vores eget liv, som vi ønsker, det skal være.

Du får blandt andet ved en dybdevisualisering mulighed for at få indsigt i din egen situation.

Måske er dit hjertes kærlighedsflow åbent, eller måske er tiden inde til at ”rive hjertemuren ned”.

 

Medbring: Yogamåtte og tæppe.

 

🙂 Ole Vismand er kursus- og foredragsholder indenfor spirituel selvudvikling. Han er kanal for den højeste spirituelle visdom, og har udviklet tilhørende terapimetoder og sjælsforståelse. Hans kurser er fyldt med glæde, indsigter, dans og musik.

Detaljer

Dato:
juli 5
Tid:
15:00 - 17:00
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ole Friis
Telefon:
26142211
E-mail:
olevildmand123@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte og tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival