Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

426 Riv hjertemuren ned (Foredrag) – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 5 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

OBS OBS NY WORKSHOP:  KLANG MEDITATION

 

Klang meditation er en kærlig og nænsom måde at opnå et fredfyldt meditativt rum på. Lydene får dig til at slippe tanker og spændinger, og du kan give dig hen, til en dyb regenererende tilstand. Klangene er sundhedsfremmende for både krop og sjæl. Vibrationerne spreder sig ud i hele din krop, og sætter vædske i bløde svingninger, der kan forløse på et indre plan. Der bruges fortrinsvis 3-4 gongs, en kæmpe klangskål og krystal skåle fra sound galaxies, der har en helt unik kvalitet, yderligere er der chimes, sansula og trommer. Karin kombinerer til tider med intuitiv sang/mantraer som har til hensigt at øge vibrationen af kærlig energi.

 

Medbring: Liggeunderlag og tæppe.

🙂 Karin startede for ca. 35 år siden med intensiv undervisning af Tibetansk Lama, derudover er hun uddannet klang terapeut samt yin yoga lærer. Hun kombinerer gerne sin undervisning med kærlig humor, en deling af egne erfaringer, der kan gavne den enkelte deltager, samt en ro der forplanter sig som ringe i vandet

 

 

.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karin Fogtmann
Telefon:
25750069
E-mail:
Karin.fogtmann@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Liggeunderlag og tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival