Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

426 Heart Tantra, Soft Healing – tirsdag: 15.00 – 17.00

2. juli 2019 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Dette er en blid og kærlig workshop med hjerteåbning og healing af os selv og hinanden. Vi vil danse, møde os selv – og hinanden – fra hjertet. Der vil være blide healings berøringer til stille musik. I guides gennem en meditation og nogle smukke healingøvelser, som går virkelig dybt, og har både kort og langsigtet effekt. Øvelserne kan du bringe hjem i dit daglige liv.
At mødes fra hjertet er en af de mest intime måder at mødes på. Det er her, vi virkelig åbner, og ser fra sjælen med potentiale til at forenes i Oneness. Absolut smuk oplevelse.
Sammen skaber vi et trygt og stille rum, hvor sjælen kan få ro, kroppen kan slappe af, blive næret og lade det nye blive integreret.

Medbring tæppe og evt. en lille ting til alteret – evt fra skoven – en tegning, et smykke – noget af betydning for dig, som du ønsker ladet med hjerteenergi.

🙂 Lalitah har arbejdet med healing og coaching i mere end 15 år. Hun har udviklet AscensionTouch healing. Er specialiseret i hjerteåbning og at hæve din energi vibration. Hun har en intuitiv male vejleder uddannelse, er certificeret Soul Art Guide og Osho Terapeut, samt flere healingsuddannelser. Lalitah er dedikeret til at hjælpe så mange som muligt i at leve i overensstemmelse med deres sjæls sandhed.

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lalitah
Telefon:
2057735
E-mail:
lalitah@live.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring tæppe og evt. en lille ting til alteret - evt fra skoven - en tegning, et smykke - noget af betydning for dig, som du ønsker ladet med hjerteenergi.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival