Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

425 Tryghedens fængsel eller Tillidens frihed?! – tirsdag: 15.00 – 17.00

2. juli 2019 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Nogle lever ud fra TRYGHED, og andre lever ud fra TILLID. Der er en meget markant forskel på disse. Den, der er bundet af tryghed, er meget sårbar. Tryghed er en illusion, da den kan forsvinde på et øjeblik. Dette ved man dybest set godt, og det medfører stadige bekymringer, spekulationer, stress, frygt og angst. Livet er forudsigeligt, det stivner, det kan blive et fængsel.
Den, der lever i tillid er optimist, ser muligheder selv i svære situationer. Ja selv kriser ses som læreprocesser og veje til udvikling. Men det kræver stort mod. Den ultimative frihed er at sige ja og tage i mod alt med taknemmelighed.
Der gives konkrete redskaber til frigørelse, og der vil være øvelser baseret på EnhedsVerdensbilledet.

Medbring pen og papir.

🙂 Eskild Tjalve er tidligere lektor civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet. Han har således et solidt grundlag i den teknisk videnskabelige verden. Han har siden 1983 arbejdet med den spirituelle verden, og han er en efterspurgt kursusleder og foredragsholder, forfatter og spirituel billedekunstner

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
15:00 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Eskild Tjalve
Telefon:
60887844
E-mail:
eskild.tjalve@hotmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring pen og papir.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival