Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

425 Gå Vejen, min Vandring på Camino Santiago de Compastela – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 6 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Når du har hørt denne beretning om Caminoen, vil du helt sikker få svar på de spørgsmål, som er i dig, og som holder dig tilbage fra at tage turen. Du vil få lyst og energi på at tage denne vandring i dig, en vandring der ikke kan gøres op i Terapeutiske timer og Healing. Dette er en vandring alle burde tage. Der er ingen køn eller alder på vandringen, den er for alle. Gå Den Nu……..Tag med…….

 

Medbring: Notesblok og kuglepen

 

🙂 Knut Sejten er Healer/Terapeut,  59 år , har været i modebranchen i 40 år, de sidste 26 som selvstændig. Han har altid fra barnsben haft det svært med sine forældre og skolen, han er født med en stor indsigt og og en kraftfuld spirituel følelse og healende kraft, som han benytter sig af som Healer og Terapeut. Med denne kraft har han kunne komme i forbindelse med i naturen , hvorfor udelivet har betydet alt for han.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 6
Tid:
15:00 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Knut Sejten
Telefon:
52391959
E-mail:
knut@sejten.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og kuglepen  
© Copyright - Holistisk Sommerfestival