Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

425 Det legende Menneske – Tirsdag: 15.00 – 17.00

juli 4 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Legens væsen… Skælmsk.. Spontan… Impulsiv… Kreativ… Fantasirig… Fuld af humor og latter! Kom! Lad os slippe hverdagens tøjler for en stund! Lad os finde tilbage til den frie leg! Mærk hvad det gør ved dig! Den letteste måde at være sammen på! Det bliver en workshop med masser af forskellige lege og spil. For vi lærer jo bedst gennem leg! Kom og leg med!! Livet ER jo en leg!!!

 

🙂 Liselotte Flyborg er 53 år, er uddannet steiner lærer og vokal lydterapeut, og bor på Midtfyn. Gennem 12 år som lærer har legen i lyd, krop og ord altid helt naturligt fyldt meget. For uden legen er ingen læring, og uden legen som grundstemning bliver livets skole let lidt kedelig.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Liselotte Flyborg
Phone
53202409
Email
liselotteflyborg@gmail.com
© Copyright - Holistisk Sommerfestival