Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

424 Stemmecirkel med Krystalskåle og Tonings-sang – tirsdag: 15.00 – 17.00

2. juli 2019 @ 15:00 - 17:00

- Gratis

Krystalskålene rummer i sig ren æterisk energi og universel vibration, som kan balancere og helbrede både krop og følelser. Når disse vibrationer går i samklang med stemmens lyd, sker der noget ganske særligt – en magisk forvandling i sjælen og i det indre.
I Tonings-sang møder du sjælen i dens oprindelige energi. I denne energi findes alle muligheder. Toning stimulerer energiflowet indad i hver eneste celle i kroppen og udad i de subtile lag i auraen, og synkroniserer også hjernesvingningerne i de to hjernehalvdele.
Workshoppen er en blanding af Toningssang med Krystalskåle, Lydmeditation, Kanaliseret Meditationsrejse med lyd og forskellige andre øvelser. Vi slutter med afspænding og Krystalskåle.

Medbring liggeunderlag, tæppe, pude.

🙂 Marie Louise Skovhus er Lydhealer, Stemmeterapeut og Kanal.
I hendes behandlinger forenes Lyden fra de 7 smukke Krystalskåle med Sang og Kanaliserede Budskaber fra Ærkeengle og Opstegne Mestre, og udgør tilsammen en helhed, der helbreder og balancerer krop og sjæl.

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
15:00 - 17:00
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Marie Louise Skovhus
Telefon:
40358157
E-mail:
lydhealer@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring liggeunderlag, tæppe, pude. 
© Copyright - Holistisk Sommerfestival