Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

417 Lær om Vedisk astrologi, og få lagt dit horoskop – Tirsdag: 09.30 – 12.15

juli 4 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Kom og hør et inspirerende foredrag om det tusinder af år gamle østlige astrologi-system, der også kaldes jyotish. Østlig astrologi siges at være den oprindelige astrologi, som andre astrologi-former stammer fra, og horoskoperne er overraskende lette at tolke, når man først har den grundlæggende viden på plads.
Foredraget giver dig et overblik over østlig astrologi, og du er velkommen til at medbringe dit nøjagtige fødselstidspunkt, så vil nogle af deltagerne få en kort tolkning foran gruppen.

 

Medbring: Evt. præcist fødselstidspunkt og sted.

 

🙂 Nicolay er forfatter, og har sin egen astrologi-uddannelse. Han har beskæftiget sig med østlig astrologi i de sidste 30 år, og har lagt horoskoper for folk i en årrække. Nicolay har også studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer, og boede bl.a. i Holland fra 1989-1992 sammen med den kendte TM-Guru Maharishi Mahesh Yogi, hvor han studerede astrologi, meditation og praktisk ayurveda.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Nicolay Marcus Zederlinn
Phone
23203827
Email
flowfood@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Evt. præcist fødselstidspunkt og sted
© Copyright - Holistisk Sommerfestival