Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

417 Lær at bruge Loven om Tiltrækning med din sjæl som guide – tirsdag: 9.30 – 12.15

2. juli 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

På denne workshop får du indblik i de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, som hjælper dig med at blive en bevidst skaber af dit liv. Alt omkring Loven om Tiltrækning handler om vibrationer. De 5 nøgler er designet til at hæve vibrationerne i hele dit system, så du kommer opad på vibrations-stigen.

En af de sikreste veje til høje vibrationer er at lytte til din sjæls stemme og dermed afdække din sande passion/dit livsformål. Det bringer dig automatisk opad på vibrationsstigen – derop hvor bl.a. kærlighed, glæde, taknemmelighed og begejstring befinder sig. Derfor er det temaet i nøgle 1, hvorfra du sætter et positivt loop i gang, som i samarbejde med Loven om Tiltrækning skaber mere af alt det gode.

Materialeudgift: 100 kr. Medbring pen og papir.

🙂 Ianneia har en livslang passion for at forstå de universelle love, som altid har styret livet på Jorden uden, at menneskeheden har været klar over det. Tiden lige nu er til, at vi begynder at forstå, hvordan vi skaber vores eget liv. Siden 2007 har Ianneia arbejdet i sin virksomhed Empower You, hvor hun hjælper mennesker med at forstå og bruge Loven om Tiltrækning. Gennem kurser, e-learning, foredrag og coaching

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ianneia livia silke meldgaard
Telefon:
26181036
E-mail:
hello@empoweryou.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 100 kr. Medbring pen og papir.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival