Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

417 Kosmisk shamanisme i den nye tidsalder – Tirsdag: 9.30 – 12.15

6. juli 2021 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

I den nye tidsalder er menneskeheden trådt ind i en æra, hvor vi lige så stille er begyndt at bevæge os væk fra at samles under formulerede spirituelle ideologer og religioner – til en tid, hvor hvert menneskes unikke, lysende bidrag er bærende for menneskehedens rejse mod en dybere samklang med Moder Jord.

Den kosmiske shamanisme har en tilgang til spiritualitet, som en symbiotisk samklang mellem vores eget unikke nervesystem og den kosmiske balance.

På workshoppen guides du gennem shamanistisk healing og energiarbejde ind i en dyb, nærende kontakt fra jordens kraft til de yderkosmiske bevidsthedsfelter, som en støtte på din vej til at udfolde dit eget potentiale og sjælslys på din livsvej.

 

Medbring: Vi skal bruge en sten/krystal til at lægge energi i, som jeg tager med til hver enkelt – men det er muligt at medbringe sin egen.

 

🙂 Karina vil gerne hjælpe dig med at lære dig selv at kende hele vejen indefra og hele vejen ud. Dine tanker, dine følelser, din underbevidsthed, din krop, din sjæl.
At forstå dine mønstre, reaktioner, fastlåste tilstande og blokeringer, og give dig et fundament, hvorfra du er din egen klogeste vejleder.
At oversætte din spiritualitet til din virkelighed og bruge den til at skabe forandring og momentum i dit liv.

Detaljer

Dato:
6. juli 2021
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karina Bundgaard
Telefon:
29929901
E-mail:
kab@shamanworks.org
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival