Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

416 Bliv soulmate med din sjæl – Tirsdag: 9.30 – 12.15

juli 5 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

OBS – OBS NY WORKSHOP: KLANG YOGA

 

Klang yoga er en oplevelse ud over det sædvanlige, når de smukke toner fra krystal og klangskåle, gongs m.m. spreder deres frekvenser og giver dine tanker en pause. Samtidig bliver du guidet i yin yoga, som består af rolige stræk af kroppens bindevæv. Arbejdet med med bindevæv og sener kan give din krop mere fleksibilitet samt styrker dine knogler, og du restituerer hurtigere efter evt. skader. Tempoet er langsomt, hvor øvelserne typisk har en varighed af 3-5 minutter, og du får rig mulighed for fordybelse. Kroppen styrkes og tankerne fokuseres, alt sammen på en hensyntagende måde.
Der vil være specielt fokus på:
-Åndedrættet
-Specielle hensyn
-udstrækning af bindevæv
-meditation/yoga nidra
-meridian baner

 

Medbring: Liggeunderlag, tæppe

🙂 Karin startede for ca. 35 år siden med intensiv undervisning af Tibetansk Lama, derudover er hun uddannet klang terapeut samt yin yoga lærer. Hun kombinerer gerne sin undervisning med kærlig humor, en deling af egne erfaringer, der kan gavne den enkelte deltager, samt en ro der forplanter sig som ringe i vandet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karin Fogtmann
Telefon:
25750069
E-mail:
Karin.fogtmann@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Liggeunderlag, tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival