Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

416 Bliv soulmate med din sjæl – Tirsdag: 9.30 – 12.15

juli 5 @ 9:30 - 12:15

Lev i tættere samspil med din kærlige Sjæl – giv slip på Ego-sindets problemfyldte ”virkelighed”.

Denne workshop er spirituel, intuitiv og eksperimentel. I tager de første skridt til at gå ”den indre camino” fra sind til sjæl. Vi skal også ud i naturen og gå en ”mikro camino”.

Da vi er på en holistisk og spirituel festival, skal vi naturligvis også danse – danse tæt med vores sjæl og lade os føre i dansen af vores powerfulde Soul Mate.

Vi skal opleve i højere grad at give slip på vores ego-sind og opleve vores sande selv – sjæl i en krop men uden det bekymrede og problemskabende sind. Et sind der ikke vil give slip på fortidens bagage, der forhindrer det os i at være højvibrerende sjælsinspirerede mennesker, der ser os selv i et fantastisk og kærligheds fyldt lys.

 

Medbring: Yogamåtte og tæppe.

 

🙂 Ole Vismand er kursus- og foredragsholder indenfor spirituel selvudvikling. Han er kanal for den højeste spirituelle visdom, og har udviklet tilhørende terapimetoder og sjælsforståelse. Hans kurser er fyldt med glæde, indsigter, dans og musik.

Detaljer

Dato:
juli 5
Tid:
9:30 - 12:15
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ole Friis
Telefon:
26142211
E-mail:
olevildmand123@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte og tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival