Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

415 Qigong workshop – Tirsdag: 9.30- 12.15

juli 5 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Du bydes velkommen til denne workshop, som med praktiske øvelser, skal føre dig ind i, og gøre dig bekendt med, forskellige former for qigong. Qi betyder ‘energi’, og gong betyder ‘arbejde’ eller ‘dygtighed’. Når du træner qigong, arbejder du således med energi, du har indeni og omkring dig. Qigong er en af de fire grene af traditionel kinesisk medicin (TCM). Overordnet handler det om at skabe bedre tilstande på alle planer. Der arbejdes gennem bevægelsesmønstre med at skelne og mærke qi indeni, udenpå og omkring dig. Hvad der er dig, og hvad der ikke er dig.
Qigong er en integreret del af min hverdag, og jeg glæder mig til at dele disse skønne bevægelsesformer med dig.

 

Medbring: Tøj til bevæge sig i.

 

🙂 Trina har dyrket Qigong gennem en del år, og har gået hos flere trænere i København, og har været på Qigongrejse i Beijing. Hun er i flere års instruktøruddannelse i Qigong, meditation, mindfulness og Tai Chi hos Thorwald Lorentzon fra Sverige. Hun er desuden erfaren Totum Kropsterapeut, Reiki healer/underviser og Senthesbehandler. med egen klinik på Østerbro i København.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 5
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Trina Franks
Telefon:
25671144
E-mail:
gunhiild@hotmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tøj til bevæge sig i
© Copyright - Holistisk Sommerfestival