Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

415 Naturvidenskab og spiritualitet forenet! – tirsdag: 9.30 -12.15

2. juli 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Naturvidenskaben står overfor en voldsom omvæltning. Den bliver mere og mere presset af fremsynede forskere, som gennem 5 årtier har udviklet et nyt EnhedsVerdensbillede, hvor vestlig videnskab er integreret med essensen af det universelle spirituelle verdensbillede. Videnskabens hidtidige hovedprincipper er vendt helt op og ned, idet grundlaget for det nye er én universel bevidsthed, som er årsag til alt, og gennemtrænger alt. Dette er måske den største erkendelse i videnskabens historie, og det er solidt dokumenteret! Vi kan også kalde det nye for et BevidsthedsVerdensbillede, hvor kærlighed er nøglen til, at mennesket bevidst kan manifestere i den fysiske verden. Foredraget er let forståeligt. Inkl. øvelse.

🙂 Eskild Tjalve er tidligere lektor civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet. Han har således et solidt grundlag i den teknisk videnskabelige verden. Han har siden 1983 arbejdet med den spirituelle verden, og han er en efterspurgt kursusleder og foredragsholder, forfatter og spirituel billedekunstner.

Detaljer

Dato:
2. juli 2019
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Eskild Tjalve
Telefon:
60887844
E-mail:
eskild.tjalve@hotmail.com
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival