Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

415 Breathwork – Tirsdag: 09.30 – 12.15

juli 4 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Breathwork er et transformerende redskab, hvor du aktivt ændrer din åndedrætsrytme. Du vil blive guidet til at mærke og rumme dit indre landskab, mens du ligger ned, og trækker vejret.
Du vil blive støttet i at forløse blokeringer og opløse gamle traumer på en kærlig og nænsom måde. Du kan nå at komme hen til et sted, hvor du kan mærke, at du er forbundet til alt og alle.
Breathwork kan hjælpe dig til at frigøre angst, stress, sorg, afhængighedsmønstre, og så er det meget forløsende, og efterlader dig med en følelse af lethed og et åbent hjerte.

Under selve breathworken vil vi spille shamanistisk musik, guide og støtte dig i din process. Der vil være mulighed for at dele og stille spørgsmål.

 

Medbring: Vand, liggeunderlag, tæppe og evt. notesblok og kuglepen.

 

🙂 Suzanne er uddannet energi terapeut, addiction counsellor og breathwork healer.Hun har været passioneret omkring breathwork siden 2012!
Hun guider sine klienter og grupper til at mærke og rumme deres følelser gennem det blide og feminine åndedræt. Healing sker, når vi er trygge, og vi føler os hjemme i kroppen.

“Breathwork er et redskab jeg bruger for at facilitere en indre transformation”, siger Suzanne.
Suzanne har en breathwork uddannelse som hun afholder sammen med hendes mand i Lavendelhuset, Stenlille.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 4
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Suzanne Jensen
Phone
20437075
Email
info@suzanne-jensen.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Vand, liggeunderlag, tæppe og evt. notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival