Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

414 Connect – Tirsdag: heldags

6. juli 2021

- Gratis

Velkommen!
Som altid vil jeg skabe workshoppen efter “Spirit instructions” til den tid.
Vejledning indtil nu peger på, at vi både vil arbejde med vores Indre (connection til vores Kraft), og med Udtryk/kommunikation/Kreativitet og Bøn hele dagen. Intentionen med dette er vores og Moder Jords Healing. Navn “Connect”viser retningen. Uden det, og Jordforbindelse, er vi kun halv tilstede. Vi vil arbejde udendørs, og muligvis skabe noget “Natur Kunst”, eller “Land Art”, som det kaldes i disse dage.:) Du må gerne eventuelt læse om “Earth Temples” og “Your Power” inden workshoppen på hjemmesiden, og gerne ringe hvis det er. Hav et velsignet Efterår, Vinter, og forår. Vi ses!

 

Materialeudgift: 20 kr.

Medbring: udendørs tøj/regntøj, liggeunderlag, et par favorit farver (til at male i Naturen, øko, tak), par strimler bomuld i favorit farve, en lille symbolsk gave til Jorden

 

🙂 Ada er en stille person, som har arbejdet i mange år med Healing, Shamanisme, Clairvoyance, ritualer og ceremonier, inkluderet Svedehytte.
Hendes mission består af, som hendes Hjælpere siger “Help People back to themselves and to Nature.” Hun elsker sit arbejde.

Detaljer

Dato:
6. juli 2021
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ada Coming Wind Corsi
Telefon:
42424681
E-mail:
adamenneske@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 20 kr. Medbring: udendørs tøj/regntøj, liggeunderlag, et par favorit farver (til at male i Naturen, øko, tak), par strimler bomuld i favorit farve, en lille symbolsk gave til Jorden414
© Copyright - Holistisk Sommerfestival